Acasă Sport

Avem voie să fim neplătiți, să fim mințiți, să jucăm accidentați | Mi-am cerut scuze echipei

8348
Mi-am cerut scuze echipei

Atacantul lui Gaz Metan Mediaș, Sergiu Buș, a fost eliminat în repriza a doua a meciului cu Universitatea Craiova după ce l-a înjurat pe arbitrul de tușă. La final jucătorul și-a cerut scuze colegilor și arbitrilor.

Gaz Metan a pierdut, 1-2 în etapa a șasea din play-off, în fața Craiovei lui Bergodi după o partidă frumoasă cu multe ocazii la ambele porți.

Din păcate Sergiu Buș și-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat de arbitrul Hațegan.

La finalul partidei, atacantul Gazului a vorbit despre evenimentul din repriza a doua și situația în care se află echipa în acest moment.

Îmi cer scuze în primul rând echipei! Îmi cer scuze arbitrilor, am vorbit cu ei la sfârșit (…) Mi-am cerut scuze pentru că știu, nu avem voie dar în perioada asta nu avem voie nici să ne îmbrățișăm, să scuipăm … ce putem face noi pe teren? Să ne consumăm, atât!

Avem voie în România să fim neplătiți, avem voie să fim mințiți, avem voie să ne chinuim, să jucăm accidentați. Sincer vă spun am jucat cu cinci cu probleme musculare, ne-au plecat opt colegi, sau nouă … nu e bine pentru noi.

Suntem neplătiți, ăsta e adevărul! Am luat trei mii de Lei în patru luni de zile. E foarte greu,” a declarat Sergiu la finalul partidei cu Craiova.

Sergiu Buș și-a prelungit contractul cu Gaz Metan până la finalul sezonului. Pentru cartonașul roșu primit vineri, va fi suspendat două etape, având în vedere că a primit direct roșu.

”Sper să nu iau trei etape, mi-am cerut scuze față de ei. Dacă iau trei etape s-a încheiat sezonul pentru mine.”

Articolul precedentCer președintelui revenirea la starea de urgenţă | Singura soluţie
Articolul următorPrefecţii au fost anunţaţi că nu mai au voie să ţină oamenii în carantină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.