Acasă Sport

Gaz Metan învinsă de Craiova la Mediaș | Toate golurile

329
Gaz Metan învinsă de Craiova la Mediaș

Gaz Metan a fost învinsă de Universitatea Craiova, într-un meci desfășurat vineri seara la Mediaș.

Dusan Uhrin a reușit să alinieze cei mai buni jucători din puținii pe care-i are la dipoziție. Deși s-a reușit recuperarea lui Sergiu Buș, atacantul Gazului a încasat cartonaș roșu, în repriza a doua, după ce l-a înjurat pe arbitrul de tușă. Tot la aceași fază a primit roșu și Marius Constantin, aflat pe banca de rezerve.

Sergiu Buș a spus la finalul partidei că jumătate din cei care au intrat, au fost cu accidentări.

Gaz Metan a început în formula: R. Pleşca – Gabriel Moura, M. Constantin, I. Larie, M. Butean – N. Chamed, L. Droppa – M. Velisar, S. Ciocan, R. Romeo – S. Buș.

Universitatea Craiova a început în formula: M. Pigliacelli – N. Bancu, S. Acka, M. Bălașa, Ş. Vlădoiu – A. Cicâldău, A. Mateiu, D. Nistor – V. Mihaila, E. Koljič, A. Ivan.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 21. Mateiu pasează la adversar, la mijocul terenului, mingea ajunge la De Moura, care îi pasează lui Roberto Romeo, iar acesta înscrie la colțul lung din interiorul careului de 16 metri. VEZI GOLUL AICI!

Universitatea Craiova a egalat în minutul 39. Cosic îi pasează filtrant lui Mihăilă, care egalează. VEZI GOLUL AICI!

Unversitatea Craiova a preluat conducerea în minutul 54. O minge deviată de Velisar ajunge cu noroc la Cicâldău în careul de 16 metri, care își aduce echipa în avantaj. VEZI GOLUL AICI!

SCOR FINAL 1:2 după un meci frumos cu multe ocazii de ambele părți și în care Gaz Metan a jucat bine, chiar dacă a fost cu un om mai puțin, după eliminarea lui Buș.

Este a șasea partidă fără victorie pentru Gaz Metan Mediaș. (Foto captură Telekom Sport)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here