Acasă Sibiu

Coronavirus Sibiu | Pasagerii curselor de Memmingen și Stuttgart au ieșit din izolare

7391
Pasagerii curselor de Memmingen și Stuttgart au ieșit din izolare

Pasagerii curselor aeriene, sosite de la Memmingen și Stuttgart în cursul zilei de Miercuri, au ieșit din izolare.

Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu a informat că toți pasagerii curselor aeriene din data de 11 martie 2020, de pe ruta Sttutgart – Sibiu (orele 12:00) și ruta Memmingen – Sibiu (orele 13:20), în urma reevaluării situației conform instrucțiunilor primite de la Ministerul Sănătății, au ieșit din starea de auto-izolare la domiciliu.

Pasagerilor zborurilor menționate le-a fost adus la cunoștință faptul că efectuarea testării pentru Covid-19 nu este necesară, anunță un comunicat de presă al DSP Sibiu.

Recoltarea de probe poate fi recomandată numai în cazul în care, pe parcursul următoarelor 14 zile de la ieșirea din izolare la domiciliu, apar simptome caracteristice (febră, tuse, dificultăți de respirație etc.).

DSP precizează că fiecare pasager implicat în această situație a fost informat telefonic de către un reprezentant al DSP Sibiu despre decizia luată.

Totodată li s-a comunicat despre existența unei adeverințe scrise, postată pe prima pagină a site-ului insitituției, care atestă oficial încetarea stării de auto-izolare la domiciliu, încetpând din data de 12 Martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here