Acasă Sibiu

Coronavirus România | Pasagerii cursei Stuttgart – Sibiu preluaţi de DSP

8780
Pasagerii cursei Stuttgart - Sibiu preluaţi de DSP

Pasagerii cursei Blue Air, Stuttgart – Sibiu vor intra în izolare la domiciliu anunţă un comunicat ISU Sibiu.

„Astăzi, 11 Martie a.c., pe Aeroportul Internațional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane.

Dat fiind faptul că zborul vine din Germania, în contextul prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, Grupul de Suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii s-a întrunit în ședință de urgență, la sediul Instituției Prefectului Județul Sibiu.

S-a luat hotărârea ca persoanele să între in izolare la domiciliu, urmând a fi respectată procedura de monitorizare specifică”, se precizează în comunicat.

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat astăzi, extinderea zonelor roșii și galbene declarate în Europa și restul lumii, în contextul epidemiei de coronavirus.

Conform unei postări pe pagina de Facebook al Ministerului Sănătăţii, printre zonele incluse în noua listă se află şi regiuni din Germania, țară cu care Sibiul are legătură aeriană directă.

Foto: Ministerul Sănătăţii / Facebook
Postare Ministerul Sănătăţii 11 Martie 2020

2 COMENTARII

  1. Buna seara aveti cumva informatii si cu masina se mai poate intra din zona Stuttgart, am vrut sa vin in doua saptamani.
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here