Acasă Nova TV

Peste 1.000 jucării contrafăcute confiscate de polițiștii sibieni

266
contrafăcute

Peste 1.000 de jucării contrafăcute au fost confiscate de polițiștii sibieni.

Polițiștii de la investigarea criminalității economice au ridicat vineri peste 1.000 de produse contrafăcute din categoria jucăriilor în valoare de peste 19.000 de lei. Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în municipiul Sibiu.

,,La data de 6 decembrie, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, în baza planului de măsuri dispus de către Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., au efectuat ample acțiuni în municipiul Sibiu în vederea prevenirii comerțului cu produse contrafăcute, în special pe linia jucăriilor.

Urmare a acestor acțiuni, polițiștii au ridicat 1.031 de produse contrafăcute în valoare de 19.716 lei, inclusiv cu risc pentru sănătatea copiilor (cele menționate în alerta A12/1724/19). Totodată, în urma acțiunilor, au fost înregistrate 8 dosare penale pentru infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here