Acasă Nova TV

Crima de la ștrandul Mediaș | Condamnările primite de cei implicați

7354

Magistrații au stabilit pedepsele pentru autorii crimei comise în luna ianuarie în zona ștrandului Mediaș.

Cei doi bărbați din județul Alba, Marius Rusu și Paul Anghel, alături de sibianul, Ovidiu Otvoș Ioan, trimiși în judecată în cazul crimei de la Mediaș au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Sibiu pentru faptele comise în noaptea de 13 ianuarie, scrie alba24.ro

În de 13 ianuarie, Marius Andrei Faghura a fost ucis cu 11 lovituri de cuțit, în fața unui club din Mediaș. Incidentul s-a petrecut după ce Faghura, alături alți nouă bărbați au intrat în clubul respectiv și au început o altercație cu grupul din care făceau parte și inculpații.

Marius Rusu din Bucerdea Grânoasă a fost trimis în judecată pentru omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase și condamnat la 12 ani şi 4 luni, la care a fost adăugat un rest rămas de executat dintr-o pedeapsă anterioară, acesta urmând să execute 14 ani, 5 luni şi 16 zile de închisoare.

Paul Anghel din Teiuș a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Otvos Ovidiu Ioan din Sibiu a fost condamnat la 4 ani și două luni de închisoare tot pentru omor. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Sibiu în 11 noiembrie 2019.

Articol complet: alba24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here