Acasă Sibiu

O minoră de 15 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit

365
15 ani

O minoră de 15 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de  15 ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în seara zilei de 11 noiembrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această fată sunt rugați să apeleze 112.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 22,00, prin S.N.U.A.U. 112, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași seară, în jurul orei 21,30, nepoata sa, LĂCĂTUȘ VETUȚA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Hosman într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente:  înălțime 1,60 m, greutate 60 kg, constituție atletică, fața ovală, păr șaten, drept, lung, ochi căprui, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte:  rochie lungă de culoare roșie având inscripționate multiple motive florale, bluză multicoloră și un batic de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here