Acasă Nova TV

Scandal la Ighișu Nou | 2 bărbați au fost reținuți 24 ore

1352
de prevenire

Doi bărbați din Ighișu Nou au fost reținuți 24 de ore după ce au provocat scandal în localitate.

Marți în jurul orei 2250, o femeie din Ighișu Nou a sesizat Poliția Municipiului Mediaș, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că fratele său a intrat în casă și face scandal. Totodată, o altă femeie a sesizat că același bărbat a lovit-o cu un cuțit.

„La fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Mediaș, care, în scurt timp, a reușit aplanarea conflictului și conducerea la sediul unității a tuturor persoanelor implicate. Ambele femei au depus plângere împotriva bărbatului.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că un alt bărbat a avut un comportament necorespunzător în mediul stradal, tulburând ordine și liniștea publică prin amenințarea cu acte de violență în timp ce manipula o unealtă agricolă, respectiv o coasă.

Împotriva celor doi bărbați, în vârstă de 35 și respectiv 43 de ani, ambii domiciliați în Ighișu Nou, s-a reținut comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, violența în familie și amenințare. 

De asemenea, împotriva celor doi bărbați s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propuneri legale” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here