Acasă STIL DE VIATA

WhatsApp ajunge în curând și pe iPad

163
whatsapp pentru ipad

WhatsApp poate fi folosit pe iPad, deocamdată, numai prin browser. Săptămâna aceasta au apărut informații că se pregătește o aplicație oficială WhatsApp pentru iPad.

Informația a apărut zilele trecute pe WABETAINFO, ei fiind singurii care au prezentat această noutate. Una așteptată cu nerăbdare de utilizatorii care își doresc de mult WhatsApp pentru iPad.

După cum se știe, la ora actuală există versiunea de browser a WhatsApp dar care nu funcționează decât în legătură cu aplicația de pe smartphone. Această versiune nu funcționează dacă telefonul este închis sau nu este conectat la rețeaua de internet.

Conform WABetaInfo aplicația pentru iPad va funcționa cu număr de telefon propriu sau numărul telefonului mobil. Există astfel posibilitatea ca aplicația să apară în două versiuni.

Una peste alta, apicația WhatsApp pentru iPad va avea cam aceleași funcții ca și aplicația pentru iPhone. Partea de exploatare este adaptată display-ului iar configurările, fereastra chat și apelurile vor beneficia de display împărțit.

WhatsApp pentru iPad

Singurul semn de întrebare, cel puțin până în acest moment, se referă la lipsa tab-ului pentru cameră. Greu de crezut însă că va lipsi, având în vedere că toate iPad-urile au cameră față și spate.

Mai multe informații, în limba engleză, găsiți pe WABetaInfo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.