Acasă Nova TV

Delegaţie Romgaz la New York

866
delegație romgaz la new york

O delegație a companiei Romgaz a participat zilele trecute la New York, la Conference Emerging and Frontier Markets.

Au avut loc întâlniri 1-on-1 cu reprezentanți ai companiilor de brokeraj, ai investitorilor și corporațiilor interesate să investească în acțiunile Romgaz.

Printre subiectele de interes dezbătute s-au numărat: planul de dezvoltare al companiei, investițiile și producția – exploatarea și explorarea.

Conducerea companiei are în vedere modernizarea companiei și creșterea performanțelor financiare. În acest sens, avem în vedere finalizarea investiției de la Iernut și demararea celei de la Mintia, extinderea de capacitați de explorare și exploatare din Marea Neagră cât și dezvoltarea regională.

La acestea se adaugă industria petrochimică de interes pentru Romgaz și cooperarea internațională, care va aduce nu doar vizibilitate și notorietate la nivel regional, ci și potențial crescut de implicare în dezvoltarea de interconexiuni care să contribuie la diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze.

Delegație Romgaz la New York

Managementul eficient prin identificarea mai multor surse de aprovizionare are menirea ca pe termen lung să contribuie la creșterea stabilității în aprovizionare și a predictibilitătii în ceea ce privește asigurarea de gaz pe termen mediu și lung,” a declarat directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru.

Articolul precedentZiua Mondială a Aviaţiei şi Ziua Cosmonauticii sărbătorită la Mediaș
Articolul următorWhatsApp ajunge în curând și pe iPad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.