Acasă Transilvania Online

Victorie definitivă a taximetriștilor | Uber interzis la Cluj

214
uber interzis la cluj

UBER nu mai poate funcţiona în Cluj Napoca începând din 25 aprilie 2019, conform deciziei Curţii de Apel Cluj, în dosarul deschis de Asociația Taximetristilor. 


Conform unui comunicat de presă remis de firma de avocatură Câmpan & Țimonea, care i-a reprezentat pe taximetrişti în instanţă, decizia de interzicere Uber în Cluj este definitivă şi executorie, pronunţată în şedinţa publică din data de 25.04.2019.


Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat azi in litigiul privind faptele de concurenta neloiala desfășurată de Uber, dispunândîncetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate constând în furnizarea de servicii de suport referitoare la verificarea documentaţiei prezentate de furnizori şi a stării autovehiculului, precum şi în sesiuni de informare a furnizorilor care doresc să utilizeze aplicaţia UBER, toate în legătură cu furnizarea de servicii de transport pe raza Municipiului Cluj Napoca.

Dispune publicarea dispozitivului prezentei hotărâri într-un ziar de largă circulaţie, pe cheltuiala pârâtei. Păstrează restul dispoziţiilor sentinţei apelate. Decizia este definitivă şi executorie,” se arată în comunicatul de presă. 

Tribunalul Comercial Cluj a decis încă din iunie 2018 încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de Uber.

Tribunalul a constatat că furnizarea serviciilor în domeniul transportului, implicând transportul de persoane, se face fără deţinerea autorizaţiilor legale pe raza municipiului Cluj-Napoca. Hotărârea de anul trecut nu a fost definitivă.

Citește mai mult pa Ziua De Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here