Acasă Nova TV

ALERTĂ Cod galben | Se schimbă vremea de sâmbătă seara și la Mediaș

1185
cod galben de ploi mediaș

ANM a anunțat cod galben de ploi cu descărcări electrice și vijelii în mare parte din țară, în intervalul 27-28 aprilie.

Cod galben de ploi în 25 de județe chiar în noaptea de Înviere. Sunt anunțate averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină.

ANM anunță Cod galben de ploi și furtună

Potrivit meteorologilor, de sâmbătă de la ora 12.00, până duminică la ora 18.00 este în vigoare o informare de instabilitate atmosferică. Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp, au transmis meteorologii.

Pentru zona Mediaș meteorologii anunță schimbare a vremii începând cu partea doua a zilei de sâmbătă, atunci când cerul va deveni mai mult noros. În cursul serii vor fi condiții de ploaie. Maximele de sâmbătă vor oscila între 25-28 de grade.

Pentru Duminică, în prima zi de Paște, meteorologii anunță o vreme instabilă cu cer variabil mai mult noros și condiții de ploaie. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 18 grade.

Luni, în a doua zi de Paște, meteorologii prognozează vreme închisă cu cer variabil, mai mult noros. Temperaturile maxime vor oscila între 15-18 grade celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here