Acasă Transilvania Online

Incendiu puternic la Complexul Weekend din Târgu Mureș

1781
incendiu puternic la weekend targu mures

Un incendiu puternic a izbucnit azi noapte în Târgu Mureş, la terasa unui restaurant din incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul” cunoscut sub denumirea Weekend.

Conform pompierilor din Târgu Mureș focul a cuprins întreaga clădire. Pompierii au intervenit cinci ore pentru stingerea acestui incendiu.

S-a intervenit cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, intervenția fiind una dificilă deoarece în momentul ajungerii la locul intervenției incendiul cuprinsese întreaga clădire, cu o suprafață de aproximativ 200 mp„, a anunțat ISU Mureș.

Terasa complexului, construită din lemn, a fost și mistuită de flăcări. Nu s-a reușit oprirea alimentarii cu gaz, ceea ce a alimentat incendiul și a îngreunat operațiunile de localizare și stingere, existînd totodată și pericolul unei explozii. În paralel au fost create dispozitive de protecție a clădirilor învecinate.

După 5 ore de luptă cu focul s-a reușit lichidarea ultimelor focare ale incendiului.

Din fericire nu au existat victime iar incendiul nu s-a propagat la celelalte clădiri!„, a declarat Virag Cristian Petrică, purtătorul de cuvânt ISU Mureș.

incendiu puternic la weekend targu muresFoto: ISU Mureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here