Acasă Sport

CSM Mediaș a fost învinsă în deplasare de Phoenix Galați

97
CSM

CSM Mediaș a fost învinsă în deplasare de Phoenix Galați.

Formația gazdă s-a impus cu 80-56, după o partidă în care a reușit să își adjudece toate cele patru sferturi. Titus Nicoară a fost și de această dată cel mai bun om al CSM-ului.

Phoenix Galați a început mai bine partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu și a condus cu 17-8 după primul sfert. Au urmat zece minute echilibrate, cu un ușor plus tot pentru formația gazdă, care a avut 11 puncte avantaj la pauza mare, scor 40-29.

Gălățenii au început mai bine și repriza a doua, iar ecartul înregistrat pe tabela de marcaj a continuat să crească în favoarea lor. A fost 58-42 după 30 minute de joc, iar lucrurile au stat la fel și în decisiv. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria clară a formației gazdă, scor 80-56.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al CSM-ului la Galați. Acesta a reușit 18 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Kareem Storey a încheiat partida cu 12 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, iar al treilea cel mai bun marcator a fost Cornel Cioacătă cu 6 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here