Acasă Transilvania Online

Mesaje Anti-Jandarmerie de 1 Decembrie | Ultrașii galeriilor prezenți la Alba Iulia

556
Mesaje Anti-Jandarmerie Ultrasii galeriilor

Evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie la Alba Iulia vor fi însoțite anul acesta de scandări anti-jandarmerie. Ultrașii galeriilor de fotbal și-au anunțat prezența la manifestări.

Pe paginile de Facebook, dedicate fenomenului ultras din România, au apărut evenimente care îndeamnă suporterii la acțiuni anti-jandarmerie și boicotarea momentului când Jandarmeria Română va defila în cadrul paradei militare de la Alba Iulia.

„Jandarmeria Română, o instituție aservită politic și care are ca principal scop gazarea și bătaia românilor, fie că vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de cele din 2012, de Roșia Montană, de Pungești sau de modul jandarmilor de a acționa pe stadioanele de fotbal.

Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliștilor, suporterilor, cetățenilor acestei țări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 și continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 și protestele recente din Piața Victoriei, noi, Revista ULTRA’, anunțăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naționale a României„, scriu organizatorii evenimentului ”Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018” pe Facebook.

Daca Jandarmeria Română nu va avea decența să se retragă de la parada de 1 decembrie, atât la Alba Iulia, cât și în București, vă invităm sa îi oferiți ceea ce merită sau să vă întoarceți cu spatele la defilarea jandarmilor, ridicând aceleași degete pe care Florin Iordache le arată românilor, scrie în finalul apelului postat de organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here