Acasă Sibiu

Sibiancă executată în stil mafiot la Zaragoza

2174
Sibiancă executată în stil mafiot la Zaragoza

O femeie, originară din Sibiu, a fost ucisă miercuri, 21 noiembrie, chiar în faţa casei sale din Zaragoza. Poliţiştii spanioli care anchetează acest caz susţin că românca a fost executată în stil mafiot.

Maria Marian, avea 29 de ani şi era originară din Sibiu. Potrivit publicaţiei El Periodico de Aragon, femeia a coborât din maşină împreună cu sora ei, fiind împuşcată de doi bărbaţi care apoi s-au făcut nevăzuţi. În schimb, cealaltă femeie a reuşit să scape fără nicio zgârietură, scrie adevarul.ro.

Anchetatorii susţin că tragicul incident ar fi avut loc în jurul orei 20.00 şi că cele două românce au fost aşteptate în faţa casei de doi bărbaţi, care au deschis focul asupra lor cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Potrivit jurnaliştilor iberici, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, iar felul în care au acţionat ar indica o reglare de conturi.

Maria Marian (dreapta) alături de sora ei. Foto Ora De Sibiu

Conform oradesibiu.ro Maria era absolventa a liceului Onisifor Ghibu din Sibiu și locuia de mai mulţi ani în Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei.

Principalul suspect este bărbatul spaniol cu care Maria Marian avea o relație. Acesta nu a fost de găsit în cursul serii de miercuri.

Foto: heraldo.es

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here