Acasă Sport

Gaz Metan a câștigat cu FC Voluntari în etapa a 15-a din Liga 1

424
Gaz Metan întâlnește FC Voluntari

Gaz Metan a întâlnit pe teren propriu FC Voluntari în ultima partidă a etapei a 15-a.

Tehnicianul Mihai Teja a început în formula Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Marius Constantin, Iulian Cristea, Sorin Bușu, Fofana Boubacar, Luis Aurelio, Antoni Ivanov, Ely Fernandes, Darius Olaru și Carlos Fortes.

FC Voluntari a început în formula Cosmin Vâtcă, Robert Hodorogea, Igor Armaș, Ionuț Balaur, Alexandru Vlad, Mihai Căpățână, Alexandru Răuță, Alexandru Ciucur, Ion Gheorghe, Alexandru Tudorie și Richard Gadze.

MINUTUL 10 GOL GAZ METAN! Carlos Fortes a executat excelent o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, dar transversala l-a salvat pe Vâtcă. Mingea a sărit însă la Fofana, care a marcat cu capul, din 8 metri, la colțul lung. (VEZI GOLUL AICI)

MINUTUL 22 RATARE URIAȘĂ VOLUNTARI! Gadze a primit o pasă pe culoar și a șutat dar Pleșca a respins, balonul a ajuns la Hodorgea, care a tras din prima dar Pleșca a fost din nou la post. Mingea a sărit tot la un jucător al oaspeților, Ion Gheorghe, al cărui șut a fost blocat de un fundaș, iar Tudorie a încheiat faza cu un șut peste poartă din 8 metri. (VEZI RATAREA ETAPEI)

MINUTUL 39 GOL GAZ METAN! Vlad l-a faultat în careu pe Crețu iar centralul Feșnic a indicat punctul de la 11m. Căpitanul Gazului, Marius Constantin, a executat lovitura de la 11 metri iar Gazu și-a majorat avantajul, 2:0 LA PAUZĂ. (VEZI GOLUL DIN PENALTY)

SCOR FINAL GAZ METAN – FC VOLUNTARI 2:0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here