Acasă Nova TV

VIDEO Șase bărbați din Dumbrăveni reținuți după un scandal cu violență

4903
șase bărbați din Dumbrăveni reținuți

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut, Luni 12 noiembrie, șase bărbați din Dumbrăveni.

Reținerile celor șase bărbați din Dumbrăveni au fost efectuate în urma acțiunilor desfășurate cu sprijinul Poliției Municipiului Sighișoara (I.P.J. Mureș), Poliției Orașului Dumbrăveni și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu pe raza localităților Sighișoara (Mureș), Dumbrăveni, Șaroș pe Târnave și Ernea.

În fapt, în cursul lunii iulie 2017, în orașul Dumbrăveni, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între două grupuri de persoane, aproximativ 30, domiciliate în orașul Dumbrăveni și localitățile apropiate, a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violență, în urma conflictului mai multe persoane necesitând îngrijiri medicale, două dintre acestea prezentând chiar leziuni care au necesitat între 130 – 140 de zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare a celor constatate în urma acestui scandal, s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

În baza probatoriului administrat până în prezent, în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au declanșat o acțiune de amploare cu scopul punerii în aplicare a 17 mandate de aducere emise pe numele persoanelor implicate în agresiune, 13 bărbați și 4 femei, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni cu violență.

În urma investigațiilor desfășurate și audierii celor identificați, s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță față de 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, domiciliați în orașul Dumbrăveni.

Cei șase urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

ACTUALIZARE:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, față de cele 6 persoane din Dumbrăveni, reținute ieri, cercetate penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni cu violență.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here