Acasă Sport

Gaz Metan părăsește Cupa României după 0-1 cu CFR Cluj

282
optimile Cupei României

Gaz Metan a întâlnit CFR Cluj în optimile Cupei României.

Tehnicianul Mihai Teja a început în formula David Andrei Cristea, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Bradley Diallo, Sorin Bușu, Romeo Roberto, Fofana Boubacar, Antoni Ivanov, Nasser Chamed, Darius Olaru și Carlos Fortes.

CFR Cluj a început în formula Jesus Fernandes, Cristian Manea, Vinicius Sousa, Adam Lang, Malico Camora, Damjan Djokovic, Juan Culio, Mihai Bordeianu, Ciprian Deac, Abdel Omrani și George Țucudean.

CFR  a avut prima ocazie a partidei în minutul 10 atunci când George Țucudean a reluat spectaculos din zona punctului cu var însă mult peste poartă. Peste doar trei minute la poarta cealaltă șutul lui Nasser Chamed a fost reținut de Jesus Fernandes. Același Nasser Chamed a șutat apoi din lovitură liberă în minutul 35, însă și de această dată portarul a fost la post. Prima repriză a fost una cu mulți nervi, cinci cartonașe galbene, trei pentru gaziști și două pentru clujeni, dar și un cartonaș roșu primit de Răzvan Pleșca din postura de rezervă pentru proteste.

CFR a deschis scorul în minutul 64, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă. Ciprian Deac a centrat pe jos în careu, iar George Țucudean a reluat imparabil. (VEZI GOLUL AICI)

Peste doar patru minute Carlos Fortes a scăpat singur spre poarta adversă, a intrat în careu și a șutat dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 77, Camora a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Fofana Boubacar după un corner, iar apoi în minutul 85 a mai respins o dată, tot de pe linia porții mingea deviată de Carlos Fortes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here