Acasă Nova TV Advertoriale

EEG Media și Asia Gaming Brief au încheiat un parteneriat strategic

93
parteneriat strategic EEG AGB

EEG Media a anunțat că organizatorul evenimentului din Europa Centrală și de Est s-a angajat într-un parteneriat strategic cu Asia Gaming Brief.

Parteneriatul este de așteptat să ofere celor interesați un acces mai bun la informații despre piețele jocurilor de noroc din Asia și Europa. Asia Gaming Brief este un portal de știri și informații bine cunoscut, care pune accentul pe informațiile despre industria jocurilor de noroc, acestea fiind foarte valoroase pentru directorii de pe piețele asiatice.

EEG Media a lansat un portal complet de știri online în anul 2015, axându-se pe jocuri ca la aparate 77777 din regiunea Europei Centrale și de Est și având misiunea de a construi o punte de comunicare între piețele în curs de dezvoltare și piețele de succes din industria de iGaming din Europa de Vest. Aceasta mai oferă, de asemenea, o bază de date extinsă de abonați și clienți. Vizibilitatea industriei de jocuri de noroc online este de așteptat să crească în Europa și Asia, ambele companii profitând de conținutul și informațiile deținute de cealaltă companie pentru binele partenerilor lor. Pe lângă media și informații, ambele companii sunt implicate în conferințe și organizări de evenimente.

Zoltán „Hawkie” Tűndik, fondator și șef al departamentului de afaceri EEG Media / EEG Events, a declarat:

„Dorim să devenim un promotor activ al piețelor asiatice și așteptăm cu nerăbdare să le oferim vizitatorilor noștri informații despre noutățile pe care le pot găsi la evenimentele organizate de Asia Gaming Brief. După implementarea cu succes a canalelor noastre de distribuție, putem spune că acum partajăm conținutul la o scară mai mare și că putem colabora cu diferite regiuni ale lumii, ceea ce va avea un impact pozitiv în industrie.”

Felix Ng, editor Asia și director de proiect la Asia Gaming Brief a comentat despre parteneriat:

„Suntem mai mult decât fericiți să susținem evenimentele importante din industrie, atât în Asia, cât și în străinătate. Prin acest parteneriat strategic sperăm să putem facilita un schimb mai strâns de informații între Europa și Asia „.

Dincolo de portalurile de informare, ambele companii sunt organizatori de evenimente în această industrie. EEG Events a fost infiintanta în anul 2016 că o companie media, pentru a satisface nevoia în regiune. Până acum, printre evenimentele organizate se numără Conferința de Est a Jocurilor din Europa de Est de la Budapesta, Expoziția Internațională de Gaming de la Viena, Summitul de la Praga Gaming și Conferința de jocuri pentru Europa Centrală și de Est (CEEGC) de la Budapesta.

Asia Gaming Brief este organizatorul Summit-ului ASEAN Gaming care se desfășoară în fiecare an în Filipine. Premiile Asia Gaming AGB sunt organizate la Macau în parteneriat cu G2E Asia și The Innovation Group, iar compania produce diferite evenimente AG Social Networking pe tot parcursul anului.

Acest parteneriat o se le opfere tuturor celor interesați și care activează în această industrie acces la știrile regionale cele mai recente și o analiză a tot ceea ce înseamnă aceste date și informații pentru industrie. Articolele scrise de experții care trăiesc și lucrează în Asia sau în Europa acoperă o gamă largă de aspecte operaționale, inclusiv respectarea, managementul, reglementarea, interacțiunea guvernamentală, finanțarea, resursele umane și tehnologia din industria jocurilor de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here