Acasă Nova TV

JIC Ierusalim 2018 | Iulia Mărginean în Finală, baschetbaliştii medieşeni în Sferturi

567
ierusalim 2018

Municipiul Mediaş participă în aceste zile la Jocurile Internaţionale ale Copiilor (JIC), ce se desfăşoară la Ierusalim în Israel.

Echipa de baschet, care participă la competiţia de Steetball, a încheiat pe prima poziţie după patru victorii din tot atâtea meciuri. În această seară, la Ierusalim, sunt programate finalele de atletism, unde Mediaşul are sportivi la 400, respectiv 800 de metri.

Rezultat foarte bun pentru atleta Iulia Mărginean, care va lua startul în Finala A, de la 800m. Cursa este programată în această seară.
Tot la 800m dar în Finala B va lua startul Andreea Albu. La proba de 400m, Mediaşul este reprezentat de Daria Mărginean, care va lua startul în Finala B.
Evoluţie foarte bună a baschetbaliştilor medieşeni, Andrei Albu, Sergiu Antal, Sebastian Bălăşoiu şi Cătălin Bădoi, care au câştigat grupa B de Streetbal, reuşind patru victorii din tot atâtea partide.

Băieţii lui Cosmin Ploscar au învins pe rând echipele din Muntenegru, Grecia, Elveţia şi Israel. Cu 8 puncte acumulate, Mediaşul s-a calificat în sferturile de finală unde vor întâlni echipa oraşului Sentilj din Slovenia.

Cei mai buni jucători în grupă au fost Andrei Albu şi Sergiu Antal.

ACTUALIZARE

La competiţia feminină de Tenis de Câmp, Melisa Luca a încheiat grupa B pe poziţia a doua şi s-a calificat în sferturile de finală.

MELISA LUCA se opreşte în sferturile de finală.

Ea fost învinsă de jucătoarea Chen Ting An din Taipei, în două seturi, 6-4 / 6-0 după o oră şi două minute de joc.

 

 

 

ACTUALIZARE ATLETISM

Atleta Iulia Mărginean, de la Clubul Sportiv Şcolar Mediaş
Iulia Mărginean
Atleta Iulia Mărginean a cucerit medalia de aur la proba de 800m! Medieșeanca s-a impus cu timpul de 2:15:57. Iulia este antrenată de Vasile Herman.

Pe locul doi a ieșit sportiva din Slovenia cu 2:17:20, iar pe locul trei sportiva din Lituania cu 2:22:41.

 

În finala B, la 800m Andreea Albu a ieșit pe ultimul loc (8), iar la 400m Daria Mărginean a ieșit pe locul 5.

ACTUALIZARE BASCHET

Echipa Mediașului s-a oprit în sfertutile de finală, acolo unde a pierdut cu 11-15 în fața celor de la Sentilj din Slovenia.
În partidele pentru locurile 5-8, băietii lui Cosmin Ploscar au învins pe Idia din Grecia cu 13-11, dar au pierdut cu Sopron din Ungaria, scor 12-14.

În urma acestor rezultate, echipa Mediașului încheie turneul de streetball 3×3, pe locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.