Acasă Revista Presei

Rechizitoriul în dosarul Romgaz NELEGAL

1082
dosarul romgaz aviz pentru un protest

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis luni ca rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT in dosarul Romgaz este nelegal.

Din dosarul Romgaz, in care sunt trimisi in judecata fostul ministru al Economiei Adrian Videanu si omul de afaceri Ioan Niculae, vor trebui excluse peste 80 de convorbiri, inregistrari si comunicari. Totodata se vor exclude mai multe documente financiar-contabile, extrase de cont si situatii financiare, anunta HotNews.

(…) Potrivit aceleiasi decizii, judecatorul de camera preliminara a constatat nulitatea interceptarilor si inregistrarilor in peste 80 de convorbiri telefonice si comunicari, stabilind excluderea din materialul probator a proceselor verbale de redare a convorbirilor telefonice si comunicarilor, precum si inregistrarile acestora fixate pe suportii optici.

Judecatorul a stabilit un termen de cinci zile in care procurorul care a intocmit rechizitoriul trebuie sa remedieze neregularitatile constatate si sa comunice daca mentine trimiterea in judecata.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Citeste mai mult pe HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here