Acasă Nova TV Advertoriale

Cea mai variata oferta de transmisiuni sportive o gasesti la Betano

166
transmisiuni sportive Betano

Cu totii stim ca daca urmaresti o partida in transmisiune directa, fie si 10-15 minute, exista sanse mai mari ca pronosticul pe care il vei oferi sa fie castigator.

Asta deoarece vazand meciul in direct iti poti da seama de mai multe  aspecte decat daca ai paria  vazand doar rezultatul si statistica meciului din acel moment. Cum rolul principal al caselor de pariuri il reprezinta cel de a multumi clientul, multe dintre ele ne pun la dispozitie un serviciu de live streaming. E drept, la unele case acest serviciu este destul de sarac, altele beneficiind insa de o oferta bogata.

La Betano ai zeci de transmisiuni sportive simultan

Cel mai bine pusa  la punct casa de pariuri cand vine vorba de transmisiuni sportive este Betano. Anual aceasta ofera aproximativ 24 000 transmisiuni sportive. Cel putin aceasta este cifra oficiala, insa noua ni se lasa impresia ca este mult mai mare. Asta pentru ca orice meci major te-ar interesa, cu exceptia celor din Premier  League, pe Betano il vei gasi in transmisiune directa. Aici ne referim chiar si la Liga I.

Betano isi face datoria nu numai pe partea de transmisiuni sportive

Sigur, accentul se pune pe meciuri de fotbal si tenis, avand in vedere ca aproape zilnic se desfasoara sute de evenimente din aceste sporturi. Nu sunt neglijate insa nici meciuri din baschet, handbal, volei, tenis de masa, volei pe plaja, darts si lista poate continua.

Asadar, in cazul in care doresti sa plasezi pariuri live, casa online potrivita pentru a face asta este Betano. Asta nu doar datorita transmisiunilor sportive, dar si a altor aspecte, cum ar fi disponibilitatea cotelor in aproape orice moment al partidei. Lucru care la multe alte case nu se intampla. Totodata numarul evenimentelor sportive, dar mai ales numarul de optiuni pentru fiecare eveniment sau disponibilitatea statisticilor si elementelor de grafica pe parcursul meciului.

Betano prezinta  insa si alte avantaje, ce nu vizeaza doar zona pariurilor live.

Unele le vei descoperi de indata ce vei deschide pagina principala a site-ului Betano. Altele putandu-le observa mai repede daca vei accesa site-ul Intelbet, probabil cel mai obiectiv din Romania cand vine vorba de case de pariuri. Un argument in favoarea acestei afirmatii il reprezinta acela ca pe pagina recenziei Betano, care poate fi gasita foarte usor, gasesti atat 3 puncte forte, dar si 3 puncte slabe ale acestei case.

Totodata, in recenzia Betano pe Intelbet se afla informatii cu privire la calitatea cotelor, dar si la oferta live, respectiv cea pre-live. In partea de sus a paginii recenziei se afla doua butoane, unde poti adauga un feedback sau o reclamatie. In cazul in care ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Betano poti folosi butonul “Adauga feedback”. Aceste puncte, fie ele tari sau slabe, pot ajuta multi utilizatori Intelbet in luarea deciziei de a se inregistra la Betano.

Daca, in schimb, intampini o problema legata de contul tau Betano, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte.

Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia catre un reprezentant Betano, fiind foarte posibil sa ti se acorde o recompensa in cont in cazul in care casa online este vinovata. Acest format al recenziei il gasesti, de altfel, la toate casele de pariuri licentiate, nu doar la Betano.

Pe Intelbet, mai exact in sectiunile din partea stanga a site-ului, vei gasi si cateva clasamente obiective. Acestea cuprind toate casele de pariuri, clasamente alcatuite in functie de diverse aspecte, cum ar fi: calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet etc.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here