Acasă Nova TV

Proiect social de 1,09 milioane Euro lansat oficial la Mediaş | VIDEO

501

Proiectul ,,Complex de servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile la Mediaş’’ a fost lansat oficial.

Acesta este derulat de către Asociaţia Phoenix-Speranţa, ce are ca şi parteneri Primăria Mediaş prin Direcţia de Asistenţă Socială respectiv Asociaţia ,,Habitat for Humanity România’’. Pentru implementarea lui, Asociaţia Phoenix-Speranţa a obţinut o finanţare de 1,09 milioane Euro din partea Fundaţiilor Velux din Danemarca.

Sala de şedinţe ,,Daniel Thellmann’’ din cadrul Primăriei Mediaş a găzduit miercuri dimineaţa conferinţa de lansare a unui proiect social deosebit pentru municipiul de pe Târnava Mare. Asociaţia Phoenix-Speranţa a reuşit să obţină fondurile necesare pentru a înființa un Complex de Servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile la Mediaş.

Proiectul ,,Complex de servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile la Mediaş’’, în valoare de peste 1 milion de Euro va fi implementat cu sprijinul Fundaţiilor Velux din Danemarca. Grupul ţintă al acestui proiect este format din 200 de tineri care se află în baza de date a Direcţiei de Asistență Socială Mediaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here