Acasă Nova TV

TRANSGAZ recrutează un Administrator Neexecutiv în Consiliul de Administraţie

28
 transgazCompania Transgaz S.A. anunță recrutarea şi selecţia unui candidat pentru ocuparea poziţiei de Administrator Neexecutiv în Consiliul de Administraţie al S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaş/Announcement for the recruitment and selection of a candidate for the position of Non-Executive Administrator in the Board of Administration of S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaş . Acesta este anunțul:

ministrator neexecutiv al societăţii pe acţiuni, membru al consiliului de administraţie care, în cazul în care într-o societate pe acţiuni au fost delegate atribuţiile de conducere către directori, nu a fost numit director. în ipoteza delegării atribuţiilor de conducere către directori, majoritatea membrilor consiliului de administraţie trebuie să fie formată din a.n. (art. 1381 din Legea 31/1990).

http://www.bursa.ro/_documente/fisiere_articole/237206.pdf

Administrator neexecutiv al societăţii pe acţiuni, membru al consiliului de administraţie care, în cazul în care într-o societate pe acţiuni au fost delegate atribuţiile de conducere către directori, nu a fost numit director. In ipoteza delegării atribuţiilor de conducere către directori, majoritatea membrilor consiliului de administraţie trebuie să fie formată din a.n. (art. 1381 din Legea 31/1990).
  sursa: bursa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here