Acasă Nova TV

VIDEO: Willy Schuster despre războiul cu societatea Prospecţiuni!

177

Willi Schuster in studioul NTVWilly Schuster, cel care deţine o fermă bio în comuna Moşna, se află într-un război deschis cu societatea care efectuează prospecţiuni geologice în zonă. În ultima periadă, acesta a adunat zeci de metri de cabluri de pe terenurile lui şi chiar a sechestrat un autoturism aparţinând societăţii Prospecţiuni. Ultimul episod s-a consumat în această dimineaţă, atunci când bărbatul a sechestrat un tractor. Willy Schuster se află în aceste momente în studioul Nova TV alături de colega noastră Ada Gheorghe pentru a vorbi despre acest subiect.

Articolul precedentVIDEO Sergiu Muth: Chiajna este o echipă imprevizibilă, dar vrem victoria!
Articolul următorGALERIE FOTO: Situaţie tensionată la Moşna. Proprietatea lui Willy Schuster este vizitată de firma de pază a Prospecţiuni

11 COMENTARII

  1. Culmea, Nova Tv are sediul in incinta Hotelului Central…Prospectiunile au contract cu Centralul pentru cazare…ma intreb, a mai ajuns oare omu’ asta acasa? Sau e sechestrat si el la randul lui in vreo camera din Central?? :)))

  2. cel putin un lucru e clar, nu au ce cauta cablurile pe terenul lui, indiferent daca gazele de sist sunt daunatoare sau nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.