Acasă Nova TV

GALERIE FOTO: Situaţie tensionată la Moşna. Proprietatea lui Willy Schuster este vizitată de firma de pază a Prospecţiuni

267

Willy Schuster 1Conform unor surse din anturajul lui Willy Schuster, dar şi conform unor postări pe Facebook, firma de pază şi securitate aparţinând Prospecţiuni, se află la reşedinţa acestuia din Moşna.

Se pare că în discuţie ar fi cablurile adunate de Schuster de pe proprietatea dânsului, după ce firma ar fi dorit să-şi continue activitatea în respectiva zonă.Pe reţeaua Facebook s-au anunţat protestatari care ar veni din Sibiu să-l sprijine pe Schuster, la Moşna.

Foto: facebook.com/willy.schuster

VEZI şi: Willy Schuster despre războiul cu firma Prospecţiuni

Willy Schuster 1Willy Schuster 2Willy Schuster 3Willy Schuster 4Willy Schuster 5

Articolul precedentVIDEO: Willy Schuster despre războiul cu societatea Prospecţiuni!
Articolul următorVIDEO FC Mediaş a învins AS Valea Viilor şi merge mai departe în Cupa României – VEZI declaraţii

3 COMENTARII

  1. Unde sânt oameni din Moşna? de ce nu sânt acolo toţi locuitori? din Mediaş nimic? Dacă s-ar da mici şi-o bere să fi văsut bătaie acolo pentru ele, dar aşa, nimic, nici un interes comun?

  2. HAI, ROMANIA! ROMANI FRUMOSI SI CURAJOSI, DE LA TURCI SI ALTI VANDALI, ACUM E RANDUL CORPORATIILOR MASONICE MALEFICE SI SATANISTE SA MOARA DE MANA VOASTRA! UN OM CARE VREA SA-TI IA TOTUL SI SA TE SI OMOARE , NU E OM. E UN DEMON SI TREBUIE SA MOARA INAINTE SA MAI
    FACA VREUN RAU!

  3. SA MOARA , ADICA SA PLECE DE AICI CU COADA IMPIELITATA INTRE PICIOARE. LUPTA NU A ADUS DECAT CURGERE DE SANGE. PROTESTUL PASNIC , GEN CE A FACUT GANDHI IN INDIA CA S-O ELIBEREZE DE OCUPATIA BRITANICA , ESTE CEA MAI BUNA ARMA. CORPORATIILE COTROPITOARE AR TREBUI SA PLATEASCA DAUNE ENORME POPORULUI ROMAN PENTRU TIMPUL, RABDAREA SI ENERGIA CU CARE ACESTA E NEVOIT SA SE APERE , ZILELE ACESTEA , IN FATA UNUI GUVERN TRADATOR SI ANTICRESTIN CARE ADUCE IN TARA ALTI SI ALTI PARAZITI SI ANTIROMANI CA SA FURE CE-A MAI RAMAS SI SA NE OMOARE DE TOT!
    HAI, R O M A N I A !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.