Acasă Nova TV

VIDEO: Singurul poliţist voluntar din Mediaş şi-a început treaba – VEZI amănunte!

261

IOANA CATANASingurul poliţist voluntar din Mediaş şi-a început astăzi treaba. Ioana Cătană a acţionat pe teren alături de un alt poliţist local, iar prima misiune a fost să verifice tichetele de parcare de pe strada Constantin Brâncoveanu.După ce a trecut de perioada de instruire desfăşurată la sediul Poliţiei Locale, Ioana Cătană a ieşit astăzi pentru prima dată în stradă. A avut şi emoţii însă i-au trecut repede, pentru că spune ea este foarte hotărâtă să facă acest lucru.

3 COMENTARII

  1. VERIFICA TICHETE PARCARE !!!
    Mai bine ar face tur pentru zone cu problema, zone de unde tot vin reclamatii telefonice, pe strazi laturalnice, nu tot pe principala, unde oricum nu se intampla mare lucru la vedere – galagie, urlete si muzica data la maxim.Ronduri pe jos, nu din masina, ca oricum nu vad nimic de la volan. Pe jos, sa sanctioneze oamenii ce arunca hartii si mizerii pe strada si MAI MULT COJI DE SEMINTE !!!Cand e necesar nu este nici un politist prin zona!

  2. Frumos din partea Primariei pentru ca sunt o gramada de trintori care stau pe degeaba in primarrie si sunt platiti cu salari bune si nu fac toata ziua nimic , si acuma asteapta sa mearga fraieri voluntari ,dar nu se gindesc ca cine merge sa lucreze are nevoie de bani si nu mere de placere,dar oare de ce si angajatii primariei nu lucreaza ca voluntari atunci sar mai scuti din bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.