Acasă Nova TV

VIDEO Teodor Neamţu: Încercăm să ţinem lucrurile sub control fără a eutanasia câinii fără niciun fel de discernământ!

42
baie in arteziană

MAIDANEZI LA BAIEÎncercăm să ţinem lucrurile sub control fără a eutanasia câinii fără niciun fel de discernământ. Primarul Teodor Neamţu spune că activitatea Serviciului de Ecarisaj a ţinut sub control populaţia canină din municipiul Mediaş, iar în funcţie de modul în care va evolua numărul de câini se va vedea câţi vor trebui eutanasiaţi.Legea câinilor fără stăpân adoptată de Camera Deputaţilor a transferat această problemă în sarcina autorităţilor locale. Acestea trebuie să găsească cele mai bune soluţii şi au posibilitatea de a-i eutanasia pe maidanezi după 14 zile petrecute în adăpost, asta dacă nu sunt adoptaţi de cineva. Primarul Teodor Neamţu spune că la Mediaş nu se vor eutanasia câini fără niciun discernământ şi că se va încerca ţinerea situaţiei sub control.

Articolul precedentVIDEO: Singurul poliţist voluntar din Mediaş şi-a început treaba – VEZI amănunte!
Articolul următorVIDEO: 56 sancţiuni pentru viteză prea mare pe DN 14 – VEZI amănunte!

4 COMENTARII

  1. eutanasiati cainii fara adapost!!! m-am saturat sa imi fie frica sa ies seara din casa de frica cainilor. Au fost multe cazuri in orasul nostru cand oamenii au fost atacati de maidanezi. Veti fi responsabil domnule primar. Nu cheltuiti banii pe adaposturi de caini,mai bine ati face ceva pentru orasul asta,pentru copii strazii si nu pentru caini. Sunt curioasa daca veti face ceva in privinta cainilor pana nu va fi prea tarziu.

  2. Bravo Neamtule, nu cumva sa-ti eutanasiezi cainii si cateii ce te pazesc, lingaii si obedientii de prin primarie, cloaca orasului unde viermii si gandacii si-au gasit locsorul cald si bun. Cat despre ceilalti catei, ei n-au nicio vina ca au ajuns pe strazi. Vina e a ta Neamtule, ca nu le-ai facut un adapost cu atatea proiecte falimentare pe cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.