Acasă Nova TV

VIDEO Urmărire ca în filme la Sibiu. Poliția a ”fugărit” un BMW care s-a oprit în alte două mașini

61

Urmărire ca în filme  Un echipaj din cadrul Secţiei 1 Poliţie Sibiu aflat în patrulare pe o sradă din municipiu, a observat în trafic un autoturism care circula cu luminile stinse şi fără plăcuţă de înmatriculare. Poliţiştii au procedat la oprirea autovehiculului. Având în funcţie luminile filatoare, însă conducătorul auto a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi şi-a continuat deplasarea. Circulând cu viteză, conducătorul auto a avariat două autovehicule, iar din impact gardul unui imobil.

”În momentul opririi conducătorul auto, singur în autoturism, a fost identificat – T. Alexandru, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ însă a refuzat semnarea actelor procedurale de consemnare a incidentului.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, autoturismul condus de acesta era neînmatriculat. Cercetările în acest caz continuă”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Sursa & Foto: Ora De Sibiu

Vezi video:

Articolul precedentINEDIT: Prostituţia în Sibiul interbelic: Fetele aveau condicuţe şi câştigau chiar şi 2.000 de lei într-o singură noapte
Articolul următorDE CE ?: „…avem o generaţie tânără bolnavă, incapabilă de efort…” JUMĂTATE DIN ELEVII PATRIEI AU SCUTIRI LA SPORT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.