Acasă Nova TV

VIDEO: Peste 1.500 medieşeni au protestat în Piaţa Primăriei – vezi declaraţii!

125

MITING ROMGAZ MEDIASPeste 1.500 persoane au participat la mitingul de protest organizat în Piaţa Corneliu Coposu. Medieşenii au ieşit în stradă pentru a protesta pentru ca cele două societăţi din domeniul gazelor naturale să rămână la Mediaş. Mitingul de protest a fost organizat de Primăria Mediaş şi sindicatele din cadrul Romgaz şi Transgaz.

3 COMENTARII

  1. Dragi cetateni veniti la miting (majoritatea sunt din Gaz). In primul rand aveti dreptate, deoarece Mediasul e sustinut de Gaz, insa ies „porcii” din Gaz in strada. Vreti concedii anuale in Dubai/ Tenerife/ Bulgaria. Baiiii…… sunteti penibili, starea romanului actual.. numai pentru binele sau. Doresc calatorie placuta tututor gazistilor!

  2. Ai dreptate ,Alex,am vazut oameni in varsta(parintii si bunicii gazistilor)in fata primariei,protestaeza sa nu iese odraslele lor din cele doua companii.Sa plece cat de repede ,numai avem nevoie sa se dea mari cu masini scumpe,case si copii nostri plecati in strainatate ca nu au loc de clica lor .

  3. Pana la revolutie gazisti aveau salariu mic fata de alte societati care castigau de 3 sau 4 ori mai mult si mai si furau din fabrici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.