Acasă Nova TV

Băsescu despre mutarea Romgaz: O prostie. De Johannis: Nicio șansă!

42

Băsescu  Președintele Traian Băsescu nu e de acord cu schimbarea locației conducerii Romgaz, susținând că prin această mutare nu se face altceva decât să se pună ”rudele noastre în locul rudelor lor”.

”Este o prostie.Nu are sens s-o muți. Pentru ce să punem rudele noastre în locul rudelor lor”, a declarat Traian Băsescu, joi seara, la postul de televiziune Digi24.

Legat de sondajul în care primarul Klaus Johannis figura pe poziția a cincea în topul credibilității oamenilor politici, Traian Băsescu este de părere că nici unul din fruntașii clasamentului nu va fi viitorul președinte al României. ”Dintre politicieni nici unul nu va fi președinte. Nici unul dintre Ponta, Oprescu, Antonescu și Johannis nu va fi președinte”, a spus Băsescu, lăsând de înțeles că Mugur Isărescu ar putea fi viitorul șef al statului.

Articol complet: Aici    Foto: Turnul Sfatului

Articolul precedentVIDEO: Peste 1.500 medieşeni au protestat în Piaţa Primăriei – vezi declaraţii!
Articolul următorRămâne Aeroportul Sibiu fără Blue Air? Cu datorii de peste 300 milioane Lei, compania a fost scoasă la vânzare

1 COMENTARIU

  1. Pentru prima data sunt de acord cu seful statului, mai ales:”rudele noastre în locul rudelor lor”, ceea mi se pare foarte „firesc”. De ce sa vi Tu, proaspat absolvent al unei facultati de prestigiu sa te angajezi la RomGaz sau TransGaz cand aici asteapta o mana de oameni cu 10 clase sa se angajeze, care nu sunt altii decat: nepoata lui X, ginerele lui y, nasa lui z. Deci de ce sa faca si la Bucuresti la fel, pentru ca Romania e Romania, vai de noi…Se tot aud ca daca vrei sa fie altcumva, Tu trebuie sa faci o schimbare de comportament, cum? Te lupti cu „morile” de vant….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.