Acasă Nova TV

VIDEO Crimă macabră în Valea Viilor. L-a omorât pe fratele concubinei sale cu toporul

132

Crimă macabră în Valea Viilor  Crimă oribilă la Valea Viilor. Un  bărbat de 65 de ani a fost omorât de către cel cu care sora sa trăia de mai mult timp. Criminalul, un bărbat de 45 de ani, l-a lovit în cap cu toporul pe fratele concubinei sale. Cei doi au consumat alcool, iar după aceea a izbucnit un scandal spontan, iar de aici până la crimă nu a mai fost decât un pas.

 Certurile dintre cei doi bărbați erau la ordinea zilei și cunoscute de toți vecinii din Valea  Viilor. Aceștia povestesc că în ultimele zile, cei doi au preparat alcool cu ajutorul unei instalații specifice și au  fost mai tot timpul băuți. Chiar și așa oamenii sunt îngroziți de crima care a avut loc în comunitatea lor.
Ancheta a scos la iveală faptul că criminalul și-a ucis victima cu o seară înainte, iar apoi a dormit liniștit până a II-a zi când a plecat de acasă la Mediaș. LA fel de liniștit s-a și întors în sat unde l-a găsit într-o baltă de sânge pe cel pe care l-a ucis cu toporul. Cu mustrări de conștiință criminalul i-a povestit la un vecin ce a făcut, iar acesta a sunat la 112.
Articol complet şi video: Aici     Foto: Ora De Sibiu
Articolul precedentSibiul nu o să fie capitală regională!
Articolul următorBuzunarele goale ale grecilor afectează punga oierilor din Mărginimea Sibiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.