Acasă Nova TV

Primăria Copșa Mică încasează de astăzi impozitele și taxele locale pe 2024

165

Primăria Copșa Mică încasează de astăzi impozitele și taxele locale pe 2024.

Conform unei informări postate pe pagina din rețeaua de socializare Facebook, începând din data de 3 ianuarie 2024, la Primăria orașului Copșa Mică se pot plăti, la casierie, impozitele şi taxele locale aferente anului în curs. Ca de obicei, contribuabilii care își plătesc impozitul pe tot anul, până în luna martie inclusiv, vor beneficia din nou de reducerea de 10%, iar primii 100 de plătitori integrali vor primi un calendar personalizat pe anul 2024.

„Primii contribuabili care au plătit integral taxele şi impozitele pe acest an, au fost din nou Primarul și Viceprimarul din Copșa Mică. Chitanța şi calendarul cu numărul 1, respectiv numărul 2 a fost emisă pe numele primarului Daniel Tudor Mihalache şi al viceprimarului Tăpălagă Nicolae Bogdan.

Tot de astăzi se vor putea plăti şi online taxele şi impozitele locale aferente acestui an (sau restanţele din anii anteriori) pe platformele Ghiseul.ro sau CityOn disponibile pe site-ul oraşului Copşa Mică la secţiunea E-Administraţie. Pentru a vizualiza modificările de anul acesta la sumele datorate vă puteți informa de pe site-ul oraşului la secțiunea Transparență Decizională” se arată în informare.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.