Acasă Nova TV

Accident cu 3 mașini implicate la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu

5318

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit duminică în jrul amiezii la un accident, cu 3 mașini implicate, la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, cel mai probabil pe fondul neatenției la volan, un medieșean în vârstă de 72 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Axente Sever.

În urma impactului autoturismul lovit a fost proiectat și răsturnat în afara părții carosabile. Mașina condusă de șoferul vinovat a intrat apoi în coliziune cu alt autoturism, condus pe aceeași direcție de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mediaș.

În urma coliziunii, conducătorul auto în vârstă de 45 de ani și o femeie în vârstă de 48 de ani, din Mediaș, pasageră în ultima mașină lovită au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri iau în calcul ipoteza că șoferul în vârstă de 72 de ani ar fi adormit la volan.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD a preluat o femeie în vârstă de 48 de ani cu un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la CPU Mediaș conștientă. Echipajul SAJ a preluat cea de-a doua victimă, un bărbat.

Conform SAJ Sibiu, bărbatul de 45 de ani a fost transportat la CPU Medias cu traumatism de coloana vertebrală și de umăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.