Acasă Sibiu

Tânăr de 23 ani ucis în fața blocului în urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool

2794

Tânăr de 23 ani ucis în fața blocului în urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool.

La data de 05.08.2023, în jurul orei 22:00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona capului, în fața unui imobil din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu.

,,Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima.

Față de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore. Trupul tânărului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei. Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptei” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a intervenit, aseară în jurul orelor 22:00 cu un echipaj de tip B, în Sibiu pe strada Henri Coandă, pentru o agresiune.

,,La sosirea echipajului au observat un bărbat căzut în fata blocului el aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajul SAJ a inițiat manevrele de resuscitare iar în scurt timp au sosit și echipaje de la ISU, continuând resuscitarea împreună. Din păcate tânărul de 23 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, el fiind declarat decedat. Ulterior echipajul SAJ a transportat la spital un alt bărbat de 56 de ani care a fost agresat în același caz, el prezentând un traumatism facial și de membru inferior” a precizat Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

De asemenea, în cursul nopții, în jurul orei 22:15, două echipaje SMURD, împreună cu medicul de urgență și un echipaj SAJ, au intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Henri Coandă.

,,Echipajele medicale au acordat primul ajutor unui bărbat neidentificat, găsit în stop cardio-respirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, din păcate fiind declarat decedat. Un alt bărbat, în vârstă de aproximativ 55 de ani, a primit asistență medicală de la echipajele SMURD, având un traumatism cranio-cerebral, dar a refuzat transportul la spital” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.