Acasă Nova TV

Tânăr reținut după ce încercat să fure băuturi alcoolice și a bătut agentul de pază al magazinului

783

Tânăr reținut după ce încercat să fure băuturi alcoolice și a bătut agentul de pază al magazinului.

La data de 1 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

,,În fapt, la data de 1 mai, agentul de pază al unei societăți comerciale din municipiul Sibiu l-ar fi surprins pe tânărul în cauză în timp ce încerca să părăsească incinta având asupra sa două sticle de băuturi alcoolice pe care nu le-ar fi plătit. Pentru a-și asigura scăparea, tânărul l-ar fi lovit pe agent în mod repetat, fiind imobilizat ulterior de către persoanele prezente în magazin.

Agentul de pază a suferit vătămări corporale care necesită aproximativ 8 zile de îngrijiri medicale. Prejudiciul, în valoare de 116 lei, a fost recuperat. În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii presupusului agresor, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

ACTUALIZARE:

La data de 2 mai, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar împotriva tânărului în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.