Acasă Nova TV

3 clădiri din Copșa Mică vor fi reabilitate energetic cu bani europeni

307

3 clădiri din Copșa Mică vor fi reabilitate energetic cu bani europeni.

Orașul Copșa Mică va primi aproximativ 1,28 milioane de Euro în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență. Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea energetică a trei clădiri din oraș, cea a primăriei, a grădiniței, respectiv a Serviciului Public. În cursul zilei de astăzi, Primarul Daniel Tudor Mihalache a semnat contractul de finanțare la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei.

,,Luni, 06.02.2023, Primarul oraşului Copşa Mică s-a deplasat la Bucureşti, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei pentru semnarea contractului de finanţare nerambursabilă, pentru proiectul <<REABILITARE ENERGETICĂ MODERATĂ A 3 CLĂDIRI PUBLICE ÎN ORAŞUL COPŞA MICĂ>>.

Prin proiect vor fi reabilitate energetic clădirile Grădiniţei, Primăriei şi Serviciului Public. Valoarea totală este de peste 1.281.804 euro, finanţată prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Lucrările vor fi executate într-o perioadă de 24 de luni” se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Primăriei Copșa Mică.

Foto: Facebook|Primăria Copșa Mică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.