Acasă Nova TV

Tentativă de jaf la un bancomat din zona centrală a Mediașului | Aparatul a luat foc | VIDEO

4782

Tentativă de jaf la un bancomat din zona centrală a Mediașului.

Duminică dimineața în jurul orei 04,00, în municipiul Mediaș, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, care patrulau pe strada I.C. Brătianu, au observat că din sediul unei unități bancare ieșea fum. Polițiștii au pătruns în holul unității și au constatat că ATM-ul instalat în zona respectivă ardea cu flacără deschisă. La fața locului au intervenit pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu, precum și un echipaj medical, incendiul fiind stins în scurt timp, fără victime omenești.

,,Din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii medieșeni au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unității bancare și ar fi încercat să sustragă bani din ATM blocând fanta aparatului cu un obiect din lemn, fapt ce ar fi condus la supraîncălzirea sistemului electric al dispozitivului și, astfel, la izbucnirea incendiului. Până în acest moment nu s-a stabilit un prejudiciu.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat. În prezent, polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor faptei pentru aplicarea măsurilor legale în consecință” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Azi-dimineață în jurul orei 04:00 pompierii Detașamentului Mediaș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un bancomat, în municipiul Mediaș pe strada I.C. Brătianu.

,,La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta cu flacără și se acționa cu două stingătoare. Pompierii au lichidat prompt incendiul, însă a ars întreg bancomatul și de asemenea, pereți din interiorul imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectați de fum.

Din fericire nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurt circuit electric” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Tentativă de jaf la UniCredit Bank Mediaș
Articolul precedentTraficul de pasageri pe aeroporturile din România a crescut în anul 2022 cu 87,53%
Articolul următorBărbat de 64 ani dispărut | A plecat de acasă acum 2 săptămâni și nu a mai revenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.