Acasă Sibiu

Bărbat de 64 ani dispărut | A plecat de acasă acum 2 săptămâni și nu a mai revenit

4409

A plecat de acasă acum 2 săptămâni și nu a mai revenit.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 64 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 28 ianuarie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie, vecinul său, URSAN VASILE, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Avrig, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 75 kg, păr grizonat, scurt, ondulat, ochi albaștri, barbă grizonată.

În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat o geacă de culoare negru, pantaloni de pijamale, papuci din cauciuc, fără șosete și o căciulă din piele de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE:

În dimineața zilei de 3 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig, polițiștii din cadrul Grupei Canine a Serviciului Ordine Publică, precum și voluntari au efectuat căutări extinse în zona adiacentă orașului Avrig în vederea depistării numitului Ursan Vasile, a cărui plecare voluntară de la domiciliu, din data de 16 ianuarie, a fost sesizată la data de 28 ianuarie.

Cu sprijinul membrilor Asociației Rescue 4×4, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o zonă greu accesibilă din afara localității Mârșa. Din primele cercetări efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că decesul bărbatului ar fi survenit în urma săvârșirii unei fapte cu violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Articolul precedentTentativă de jaf la un bancomat din zona centrală a Mediașului | Aparatul a luat foc | VIDEO
Articolul următorPloaia înghețată a provocat un accident cu 6 autovehicule implicate pe A1 | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.