Acasă Sibiu

Ploaia înghețată a provocat un accident cu 6 autovehicule implicate pe A1 | VIDEO

410

Ploaia înghețată a provocat un accident cu 6 autovehicule implicate pe A1.

Duminică seara a avut loc pe A1, la kilometrul 227, zona Tălmaciu – Tălmăcel, sens Sibiu – Boița, un accident rutier. Din primele informații sunt implicate cel puțin 5 autovehicule, iar mai multe persoane sunt rănite. Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița este deviat la kilometrul 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița.

,,Date fiind atât avertizările de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la un accident rutier produs pe A1 sensul de mers Sibiu-Boița. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție.

De asemenea, SAJ Sibiu a trimis de urgență 2 mașini, una de tip C si una de tip B pe autostrada A1, care împreună cu forțe ale ISU Sibiu au asistat mai multe persoane.

ACTUALIZARE:

,,În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Cea de-a 9 persoană implicată în accident de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 48 ani. Circumstanțele în care acesta a căzut de pe pod nu sunt deocamdată clare. Cel mai probabil acesta se afla lângă mașină și fie s-a ferit, fie a fost proiectat de alt autoturism.

ACTUALIZARE1:

Până în prezent, s-a constatat următoarea stare de fapt:

Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani. Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism. Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident. Așa cum știți, din păcate, șoferul microbuzului nu a supraviețuit căderii.

Foto: DRDP Brașov&ISU Sibiu&SAJ Sibiu

Articolul precedentBărbat de 64 ani dispărut | A plecat de acasă acum 2 săptămâni și nu a mai revenit
Articolul următorUn bărbat din județul Dolj a furat bijuterii în valoare de 12.500 lei dintr-un apartament din Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.