Acasă Nova TV

Mediașul a fost premiat la Gala AMR a Asociației Municipiilor din România | Foto

263

Mediașul a fost premiat la Gala AMR a Asociației Municipiilor din România.

Asociația Municipiilor din România organizează anual evenimentul ,,Gala AMR”. Scopul acestuia este acela de a premia excelența în diverse domenii ale administrației publice locale din toată țara. La ediția a șasea a galei desfășurată la finalul anului trecut, municipiul Mediaș a fost premiat la categoria „Investiții și regenerarea urbană a spațiilor publice”.

,,La sfârșitul anului trecut, în cadrul evenimentului “Gala AMR” organizat de Asociația Municipiilor din România, care premiază în fiecare an excelența în diverse domenii ale administrației publice locale din toată țara, municipiul Mediașul a obținut premiul la categoria <<Investiții și regenerarea urbană a spațiilor publice>>.

Această recunoaștere oferă administrației locale medieșene încredere și, în același timp, ne obligă să atragem în continuare fonduri europene și guvernamentale pentru a dezvolta și moderniza orașul nostru. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea și încrederea arătate” a fost mesajul transmis de Primarul Gheorghe Roman.

Foto: Facebook|Gheorghe Roman

Articolul precedentMinivacanță în siguranță | Ce măsuri preventive vor lua polițiștii
Articolul următorMasă rotundă dedicată Unirii Principatelor Române la Primăria Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.