Acasă Nova TV

Accident produs pe DN 14 la intrarea în localitatea Târnava | Patru răniți

7217
Accident produs pe DN 14

Poliția Rutieră a intervenit la un accident produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Târnava, dinspre Sibiu. Circulația a fost îngreunată în zonă.

Din cercetările efectuate la fața locului, în timp ce conducea un autoturism spre Copșa Mică, un bărbat din Sibiu, în vârstă de 52 de ani, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Acesta era condus spre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Iași.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 54 de ani, pasageră în mașina condusă de sibian. Totodată au mai fost răniți o femeie în vârstă de 36 de ani, un minor de 16 ani și un minor în vârstă de 6 ani.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, alături de un echipaj SAJ. Echipajele SMURD au transportat la spital un copil minor de aproximativ 6 ani cu traumatism lombar și cervical și o femeie de aproximativ 54 de ani cu multiple traumatisme.

Echipajul SAJ a asistat medical și a transportat la CPU o victimă, femeie de 38 de ani, care a prezentat o suspiciune de fractura femur și un traumatism cranian. Minorul de 16 ani a ajuns ulterior la spital.

accident tarnava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.