Acasă Sibiu

Concedieri la Poliție după ce un tânăr beat a furat mașina poliției rutiere

600
urmărită prin oraș de polițiști - Concedieri la Poliție

Concedieri la Poliție după ce un tânăr beat a furat mașina poliției rutiere, anunță IPJ Sibiu. Doi agenți au fost dați afară din Poliția Română!

Este vorba despre evenimentul petrecut pe 21 octombrie 2022 (VEZI AICI), atunci când o autospecială utilizată de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a fost sustrasă din fața sediului unității de un tânăr în stare de ebrietate. Conform presei județene bărbatul ar fi furat cheile mașinii de biroul poliției, în timpul audierii.

Măsura extremă a fost luată de conducerea Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sibiu la finalul cercetării disciplinare dispusă după producerea evenimentului.

”Cercetarea disciplinară a celor doi polițiști s-a finalizat cu aplicarea sancțiunii destituirii din poliție,” a declarat pentru Stiri de Sibiu purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr. Cei doi agenți au fost dați afară din Poliția Română pentru ”atingerea gravă a imaginii instituției”.

Măsura IPJ Sibiu poate fi contestată la IGPR în termen de 10 zile de la comunicare și în instanță.

În privința tânărul de 23 de ani din comuna Roșia,, acuzat că, beat fiind, a furat mașina Poliției Rutiere Sibiu chiar din fața unității, după care a încercat să oprească șoferi în trafic, acesta fost arestat pentru furt și suzurparea de calități oficiale.

Articolul precedentNoiembrie … și emoții de toamnă | Monica Degeu
Articolul următorSucces la limită pentru ACS Mediaș în deplasarea de la Bradu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.