Acasă Mediateca

Festivalul Verzei la Moșna | Atmosferă și declarațiile participanților | VIDEO

1716

Festivalul Verzei la Moșna ediția 2022 la Moșna.

Primăria Moșna organizează în acest sfârșit de săptămână Festivalul Verzei. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 14. Festivalul Verzei a debutat sâmbătă dimineața la ora 11:00, atunci când a fost programată deschiderea festivalului, primirea invitaților și parada căruțelor. Ulterior, participanții au avut ocazia să viziteze târgul de produse, cu legume, fructe, dulcețuri, zacuscă, lichie și multe alte bunătăți.

Pe scena festivalului a avut loc apoi un moment de dansuri populare susținut de Ansamblul Cununița Moșna, iar apoi s-a desfășurat premierea Cuplurilor de aur, care au aniversat 50 de ani de căsătorie. Opt cupluri au fost premiate de către Primarul Dumitru Nuțu în aplauzele participanților.

Programul zilei a mai cuprins recitaluri de muzică pop și populară susținute de Alex Benko, Bristena Tătar și solistul Dan Filuț Tabără, iar duminică programul cuprinde un program artistic susținut de Nicolae Poșta, Iulia – Teodora Lăpădat, Grupul vocal Mugurași de pe Târnavă, Raul Pop, formația Dinamic, respectiv Luminița Dejan și formația.

Articolul precedentMotociclist rănit în urma unui accident petrecut între Șura Mare și Slimnic | Foto
Articolul următorȘofer în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un autotren parcat | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.