Acasă Transilvania Online

După doi ani Aeroportul Sibiu reia zborurile spre București

294
După doi ani Aeroportul Sibiu reia zborurile spre București

După doi ani de pauză, Aeroportul Sibiu a anunțat că reia zborurile spre București. Ultima oară cursa Sibiu-București a fost operată de TAROM.

Cursele de pe Aeroportul Sibiu vor fi reluate la mijlocul lunii Octombrie de AirConnect, o companie aeriană românească recent lansată pe piață. Pentru început au fost programate trei curse pe săptămână, începând cu data de 17 octombrie. Distanța va fi parcursă într-o oră. Compania AirConnect folosește aeronave de distanțe scurte, de tip ATR 72-600.

”Zborurile Sibiu – București și retur, operate de către compania aeriană AirConnect, vor fi operaționale începând cu data de 17 octombrie 2022 în zilele de luni, miercuri și vineri. În luna martie 2020 a fost operat ultimul zbor direct de la Sibiu spre București de către compania aeriană TAROM”, a precizat pentru StirideSibiu.ro, Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu.

Program zboruri București – Sibiu și retur:

În zilele de luni și miercuri: OTP – SBZ ora 18:00 – 19:00 / SBZ – OTP ora 19:30 – 20:30.
În zilele de vineri: OTP – SBZ ora 12:00 – 13:00 / SBZ – OTP 13:30 – 14:30.

Articolul precedentColecție de cărți vechi, manuscrise și documente descoperite în podul Bisericii Evanghelice Sfânta Margareta din Mediaș
Articolul următorMediaș 120 | Cum a fost la ediția din acest an a Medias Bike Marathon | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.