Acasă Sibiu

Zborurile spre Turcia și Egipt amânate sau anulate | Aeroportul Sibiu

2430
Zborurile spre Turcia și Egipt - județul Suceava

Probleme pentru pasagerii care se pregăteau să plece în vacanță în cursul zilei de Sâmbătă. Zborurile spre Turcia și Egipt au fost amânate sau anulate.

Este vorba despre zborurile charter ale companiei Air Bucharest, amânate sau anulate din cauza unor probleme tehnice la o aeronavă a companiei. Zborul spe Antalya trebuia să plece la 8 dimineața iar cel spre Hurghada la ora 15.30.

Conform informațiilor furnizate de Aeroportul Sibiu, zborul Air Bucharest spre Antalya a fost reprogramat pentru ora 20 iar zborul spre Egipt este cel care a fost anulat.

Din ce ne-au comunicat cei de la AirBucharest neregularitățile sunt generate de o problemă tehnică la aeronava lor. Pentru zborul de Antalya au găsit o aeronavă, dar au amânat decolarea cu 12 ore din motive operaționale (echipajul a ieșit din duty-time), iar pe cel Hurghada l-au anulat”, a anunțat Aeroportul Sibiu.

Air Bucharest este o companie aeriană românească înființată în 2010. Baza companiei se află la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, dar operează și de pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Suceava și Timișoara. (turnulsfatului.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.