Acasă Transilvania Online

Turiști evacuați după ce salina Praid a fost inundată

1431
Turiști evacuați după ce salina Praid a fost inundată

Sâmbătă după amiaza turiștii prezenți în salina Praid au fost evacuați datorită prezenței apei în galeria de acces.

Conform informațiilor de la fața locului, galeria de acces a fost inundată iar cei aproximativ 500–1.000 de turiști care se aflau în subteran au fost evacuați cu ajutorul microbuzelor. Din cauza defecțiunilor la o conductă de apă, accesul în Salina Praid a fost blocat pentru aproximativ o oră, iar echipe de intervenție încearcă remedierea problemei.

Transportul turiștilor către suprafață s-a efectuat cu microbuzele, la un interval de 30 de minute. În salină a fost întreruptă și alimentarea cu apă a băilor și unităților economice, precum și internetul.

Doi jandarmi de la Postul de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Praid au coborât în Salină pentru a discuta cu turiștii. Se pare că spiritele s-au încins după ce evacuarea celor prezenți s-a făcut haotic: ”Am fost evacuati dupa ce am stat o ora in fata portii inchise ,dupa ce oamenilor au inceput sa li se faca rau si au inceput sa se panicheze! Poarta a fost sparta pt ca deja cineva a lesinat !!!!! La numarul de telefon afisat nu a raspuns nimeni! La 112 sunau telefoanele intruna,” a scris un utilizator Facebook pe pagina Realitatea Tv.

ACTUALIZARE: Salina Praid va fi închisă și în cursul zilei de duminică, iar turiştii nu vor avea acces în baza de tratament, după ce sâmbătă, din cauza unei infiltraţii în galeria de acces, toţi cei care erau în subteran au fost evacuaţi.

Articolul precedentZborurile spre Turcia și Egipt amânate sau anulate | Aeroportul Sibiu
Articolul următorUn autoturism a luat foc pe A1 | Femeia de la volan a suferit un atac de panică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.