Acasă Nova TV

Doi tineri din Șeica Mare au fost reținuți pentru 5 furturi

322
au spart un service

Doi tineri din Șeica Mare au fost reținuți pentru 5 furturi.

La data de 26 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 27 de ani, domiciliați în comuna Șeica Mare, sat Buia, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale.

În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în perioada iulie – septembrie, ar fi sustras bunuri și bani din autoturisme și locuințe de pe raza municipiului Sibiu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 20.000 de lei. Printre bunurile furate, amintim drujbe, biciclete, trotinete, pe care cei doi le-ar fi sustras după ce ar fi escaladat gardurile proprietăților și ar fi pătruns apoi în anexe lăsate neasigurate de către proprietari. Tot neasigurate au fost și cele două autoturisme din care au fost sustrase bunuri și bani.

,,Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE:

La data de 27 septembrie, cei doi bărbați reținuți și cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului de 27 de ani și măsura arestării de la domiciliu a bărbatului în vârstă de 25 de ani. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.