Acasă Sport

3 din 3 | ACS Mediaș a învins clar Sparta Mediaș, scor 6-0 | VIDEO

360

ACS Mediaș a învins clar Sparta Mediaș.

Un nou meci, o nouă victorie pentru ACS Mediaș. Sâmbătă dimineața, formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a trecut fără drept de apel de Sparta Mediaș, scor 6-0.

Medieșenii de la ACS au început partida din etapa cu numărul 3 a Campionatului Ligii a patra în formula Fabio Blaga, Levente Toth, Cristian Avram, Paolo Stan, Sorin Zomant, Bogdan Jica, Raul Ignat, Sebastian Bârsan, Giuliano Țili, Alexandru Socaci și Cristian Pajco.

Primul gol al partidei a venit în minututul 22 și a fost reușit de Sorin Zomant. ACS Mediaș a mai marcat apoi de trei ori într-un interval de 15 minute. Cristian Avram a marcat în minutul 31, Giuliano Țili a dus scorul la 3-0 un minut mai târziu, iar Cristian Pajco a stabilit scorul pauzei în minutul 44.

În repriza a doua, formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a mai înscris de două ori. Același Cristian Pajco a marcat pentru 5-0 în minutul 85, iar Cristian Nicula a stabilit scorul final cu o lovitură de cap după un corner în minutul 88.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne pe prima poziție a clasamentului cu maxim de puncte după primele 3 etape și un golaveraj de 30-3. În etapa următoare medieșenii joacă în deplasare cu AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu.

Articolul precedentMUTAT DE LA NOI la Sinagoga Mediaș | Performance-instalație cu teatru, cinematografie și arte vizuale
Articolul următorSlăbiciunea VOINȚEI | Monica Degeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.